Voorbereiding seizoen 2023

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al weer volop aan de gang. Bij sommigen staat de machine zo goed als klaar voor de start. Anderen moeten nog hard sleutelen om alles op tijd klaar te hebben voor de eerste wedstrijd in Frankrijk.

Omdat de organisatie steeds een beetje groter wordt, zijn wij genoodzaakt om e.e.a. gestroomlijnder te laten verlopen qua communicatie. Onze prachtige nieuwe website en het forum zijn voorbeelden van hoe mooi het kan gaan.Nu zijn er voor seizoen 2023 een paar gegevens benodigd van de rijders, in verband met het 50plus- en constructeurskampioenschap. Daarom vragen wij van jullie om je in te schrijven via onze website. Als je naar de homepage gaat staat onderaan een knop “Aansluiten”. Graag hier op klikken, het formulier invullen en op de knop versturen klikken.

Wij zien de aanmeldingen graag tegemoet.


Met de komst van het nieuwe jaar is het ook weer tijd voor de betaling van de contributie. Wacht hier niet te lang mee!

Zie Contributie en Licentie.


We hopen dit jaar weer mooie races te kunnen rijden. De eerste data zijn inmiddels bekend.

Zie onze Kalender.


Voor ons is het gelijk ook een mooi moment om te vragen of de foto’s en informatie bij ‘Rijders en techniek’ nog klopt. Er zijn al diverse mooie foto’s zichtbaar op onze website. Help jij mee om onze website actueel te houden?

Geef je (nieuwe) gegevens en foto’s door via astrid.33@freetech50.eu. Zij zorgt er voor dat het op onze website geplaatst wordt.


Bedankt alvast voor jullie reacties.


Een sportieve groet, het bestuur