Nationale 2takt dag 2024

Op zaterdag op juni was een delegatie Freetech mensen aanwezig op de 3de Nationale Tweetaktdag die doorging in Beveren-aan-de-Ijzer. Het verslag van de bijzonder mooie dag is HIER te vinden.

Lees verder »

Raceweekend Colmar-Berg

Dit Pinksterweekend zijn de coureurs afgereisd naar Colmar-Berg, Luxemburg, voor het tweede weekend van het kampioenschap. De drie trainingen zijn achter de rug. Voor meer info, klik hier, groep 2. Men maakt zich nu op voor de eerste wedstrijd, welke vandaag, zondag 19 mei, later in de middag wordt verreden. 

Lees verder »

Waar zijn de 125cc 4-takt machines en de coureurs gebleven?

Freetech50 en The Race Factory hebben de handen ineen geslagen in hun zoektocht naar 125cc 4-takt racers en hun coureurs. Maandag 7 februari is hun gezamenlijke oproep op racesport.nl geplaatst. De tekst vind je hieronder. We hopen dat jullie dit nieuwsitem willen delen met zoveel mogelijk mensen en 125cc coureurs zich

Lees verder »

Herinnering contributie 2024

Beste mensen,  Aan de vooravond van het nieuwe seizoen wíllen we de coureurs die hun contributie voor 2024 nog niet hebben voldaan vragen dit alsnog te doen. Voor 2024 bedraagt de contributie € 100,–.​Wij verzoeken jullie dit voor 1 maart 2024 over te maken op:Rabobank: NL 90 RABO 0159 2038 56t.n.v.

Lees verder »

Croix-en-Ternois 2024

De eerste wedstrijd van 2024 komt steeds dichterbij. Half april reizen we af naar Crox-en-Ternois. Zie evenementen voor tijdschema, reglement en informatie.

Lees verder »

Poznan onder voorbehoud op kalender 2024

Poznan is als vijfde evenement aan de wedstrijdkalender van dit jaar toegevoegd. Het evenement staat gepland voor het weekend van 30 augustus t/m 1 september 2024.   LET OP: dit evenement is nog onder voorbehoud!   Wanneer Poznan definitief op de kalender staat, laten wij jullie dit z.s.m. weten

Lees verder »