Dag voor vrienden van het TT Circuit

Op 14 oktober a.s. wordt de ‘Dag voor vrienden van het TT Circuit’ gehouden. Jij komt toch ook kennismaken met Freetech 50cc Hightech Racing?!


FREETECH50 is

 • Een technisch vrije raceklasse met 50cc tweetaktmotoren
  De gemiddelde racemotoren zijn voorzien van een gangbare bromfietsmotor in een oud 125cc raceframe of aangepast modern bromfietsframe. Het is niet nodig om over de beste raceonderdelen te beschikken om in onze klasse te starten, geweldige gevechten aan te gaan en veel plezier te hebben.
  In principe kent de fantasie hier bijna geen grenzen. Het technisch reglement staat een grote vrijheid toe, zodat het mogelijk is om zelf een ideale racer te kunnen bouwen en verbeteren. Bovendien geeft dit de gelegenheid om met een lager budget uit te komen dan bij veel race-klasses het geval is.
 • Racen op professionele circuits
  Het gevoel dat hoort bij het nemen van hogesnelheidsbochten en uitdagende bochtencombinaties is ongeëvenaard. Ondanks de bescheiden 50cc motorinhoud worden er rondetijden op het asfalt gedrukt waar veel rijders van grotere racemotoren met verbazing naar kijken.
 • Een Europees Kampioenschap
  Freetech50 is een kans om een kampioenschap op echt mooie en uitdagende circuits te kunnen rijden.
 • Een gezellige en gemoedelijke club van enthousiaste mensen
  De rijders zijn echte liefhebbers van de racehobby in de breedste zin van het woord. Op de baan wordt, als dat moet, scherp gereden, maar in het rennerskwartier is het een hechte groep die samen veel plezier heeft.
  Zien we je op de ‘Dag voor vrienden van het TT Circuit’ bij onze stand?

We vertellen je graag over onze mooie hobby en tonen je actiefilmpjes. Daarnaast presenteren we natuurlijk ook een aantal van onze racers.


Tot ziens op zaterdag 14 oktober!