Promotie Freetech50

Met het nieuwe promofilmpje van Sjalot Vormgeving en Animatie is onze nieuwe promotiecampagne van start gegaan. De TT-vriendendag was net het duwtje in de rug wat nodig was om door te pakken. Wie zijn wij, hoe kunnen we de Freetech50 nog meer onder de aandacht brengen?

O.l.v. Edwin is er een mooi programma samengesteld voor de TT-vriendendag. Met diverse mensen is zaterdag 14 oktober jl. alles klaar gezet.Met al het promotiemateriaal waren we goed zichtbaar. De beachflags, welke i.s.m. Bert Smit Reclame zijn besteld, gaven aan waar je de Freetech50 stand kon vinden. Vele mensen maakten kennis met onze club. De voorzitster van de Vrienden Circuit Assen heeft een rondleiding gekregen. Ons enthousiasme en de vindingrijkheid spraken haar aan.En hoe zat het ook alweer met de kleding? Robin heeft dit opgepakt en was als ‘Freetech50-man’ herkenbaar in een t-shirt met vest met ons Freetech50 logo er op. Hij heeft i.s.m. PrintLogo een viertal comfortabele kledingstukken met ons logo ontwikkeld. Op aanvraag is het ook mogelijk om naast ons logo een eigen logo te laten toevoegen. Binnenkort horen jullie hier meer over.
Er waren diverse coureurs aanwezig met hun racers en onderdelen om deze te tonen en er over te vertellen. Onze actiefilms werden op een groot scherm getoond. Daarnaast werd er natuurlijk over onze club gesproken en werden de eerste promotiefolders uitgedeeld. Deze zijn eveneens i.s.m. Bert Smit Reclame en Astrid gemaakt. Bert Smit Reclame is tevens de sponsor van de beachflags en deze folders!
Het was een geslaagde dag, die de Freetech50 opnieuw op de kaart gezet heeft. Of de bezoekers potentiële rijders waren? Dat zal de tijd moeten uitwijzen. Via indirecte contacten is dat best mogelijk, gezien het enthousiasme van de bezoekers.

 

Voor een impressie van onze stand, klik hier.
Kortom, er wordt hard aan de weg getimmerd om Freetech50 onder de aandacht te brengen. Helpen jullie mee?!