Kampioenshuldiging 2023

Kampioenshuldiging en feestavond 18 november 2023Intussen is dit evenement afgelopen. Een impressie kun je HIER terugvinden.

Hallo beste renners en aanhang,

 

Zaterdag 18 november a.s. organiseren we weer onze jaarlijkse feestavond / kampioenshuldiging / voor de Freetech50 en de 50cc Eurocup.

 

Om het voor onze zuidelijke rijders aantrekkelijk te maken om ook aan te schuiven, hebben we dit jaar voor een locatie gekozen.

Tweewielercentrum Den Breejen
Schaiksehof 12
4143 HC Leerdam
info@tweewielercentrumdenbreejen.nl
Tel. 0345 63 2487

 

Zoals gebruikelijk, is er weer een luxe buffet met nasi, saté, stokbrood, kruidenboter en diverse salades o.a. zalm salade en witte tonijn salade en fruitsalade als nagerecht.
De catering wordt geheel verzorgt door De Groentetuin Gorinchem van de familie Ruitenberg uit Sleeuwijk. De groentetuin is het bedrijf van de ouders van ons oud medestrijder Phil Ruitenberg en staat in de regio hoog aangeschreven!

De kosten voor dit gastronomische genoegen bedragen € 32.50 per persoon, exclusief drankjes.

 

Verder zal er een beamer zijn voor filmpjes en foto’s van het afgelopen jaar. Mocht je nog iets speciaals hebben; breng het mee. Er zullen diverse (kampioens)machines te bewonderen zijn; zowel classic als Freetech, tevens is er een koopjesmarkt, dus heeft u nog iets te verkopen, breng het mee!

 

De feestavond is voor iedereen die de 50cc een warm hart toedraagt vrij toegankelijk.

Opgave voor de feestavond en het buffet (met eventuele dieetwensen) uiterlijk 5 november a.s. via: gwjellema335@telfort.nl

De inloop is vanaf 18.00 uur i.v.m. openingstijden van de winkel en het buffet is ergens rond 19.00/19.30 uur.

 

Er zijn ter plaatse mogelijkheden om te overnachten met camper of caravan.

 

Sportieve groet namens de voltallige Freetech50 club,

 

Geert Jellema
Stichting Freetech50